tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kuvapostaus

Viimeisimpänä puikoilla olivat nämä vaaleanpunasävyiset säärystimet, jotka tein lahjaksi ystävälle. Värikkäät kynnet piristävät mukavasti (vielä) niin harmaata alkavaa kevättä :)  Sanoinko jo, että tämä kyseinen ystävä tykkää vaaleanpunaisesta ja pinkistä...? :D


Meillä on koulussa meneillään korukurssi. Olen tehnyt kokeiluja haarukkapitsivirkkauksella metallilankaa käyttäen. Ollaan päästy myös kokeilemaan kultasepänhommia ja onnistuin tekemään elämäni ensimmäisen sormuksen! Materiaalina on messinki. Tätä en varmaan koskaan tule viimeistelemään, kun on pelkkä harjoitus. Seuraavana kokeilen tehdä sormusta hopeasta :)

 Koulitut tomaatintaimet.

 Vesimelonin taimet kurkottelevat.

Ei, tämä ei ole ufoilta suojautumista varten vaan askartelin-paskartelin tällaiset "peilit", jotta kasvit eivät kääntyilisi ikkunaan päin. Yllättävää, mutta tosiaan toimii :)

 Vesimeloni kasvattelee "oikeita" lehtiä sirkkalehtien jatkoksi.

Tomaatintaimet tuoksuvat jo tomaateille ja pukkaavat myöskin lehtiä :)

Tehtiin yksi ilta uuniperunoita lohitäytteellä. Ihan älyttömän hyvää! Seurana meni iso kasa salaattia. Laitanpa lohitäytteen ohjeen tähän teidänkin iloksi. Kannattaa kokeilla myös esim. karjalanpiirakoiden päällä :P

1 paketti kylmäsavulohta
1 prk kermaviiliä
1 prk smetanaa
valkosipulia jauheena tai tuoreena
suolaa
ruohosipulia
sitruunapippuria

Käytä lohiviipaleet nopeasti pannulla niin, että väri vaihtuu. Riko paistettu lohi kulhossa pieneksi ja sekoita mukaan kermaviili ja smetana. Lisää muita aineksia maun mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...