keskiviikko 15. elokuuta 2012

Kultakurista Peppi Pitkätossuksi(ko?) osa 2

Eihän se pysynyt, kuparinen sävy hiuksissa siis, yhtä pesua pidempään.  Siispä marssin kampaamokauppaan, jossa selvitin tilanteeni eli että haluan kuparin sävyn, joka ei ole kestoväri (ja jämähdä päähän) vaan "haalistuu" hiljakseen pois. Kotiin palasin mukanani paketti KC:n Take away coloria, joka on paketin mukaan "kestosävyte", mutta kampaajan mukaan kevytväri. Sävyksi valitsin sävyn Marmelade 7.43 eli kuparin vaalea. Edullinenkin oli, 9,90€ mikä on aina opiskelijan kukkarolle positiivista. ;)

kuva osoitteesta: http://shop.fanletti.fi/index.php/

Kotona pesin hiukset syväpuhdistavalla shampoolla ja sitten väriä sekoittelemaan. Mielenkiinnolla seurasin, miten seos muuttui tumman violetiksi, mutta lykkäsin sen päähäni epäilyttävästä väristä huolimatta. :D Vaikutusajan kuluessa väri muuttui onneksi punertavan ruskeaksi.

Tässä tulos! Kuvan lähtötilanteesta voi katsoa edellisestä postauksesta, tässä linkki.
Mielestäni väri vastaa aika hyvin kampaamon väritupsua. Hitusen ehkä tummempi, mutta haalistuuhan se kuitenkin, toivottavasti. Nyt sitten odottelemaan, että  miten haalistuu vai tuleeko juurikasvua (mitä en kyllä haluaisi...). KC:n Color Maskia voi sitten kipaista, jos haluaa tätä väriä ylläpitää ilman uutta värjäystä.

muoks. 15.10.2012
Ostin tuota Color Maskia ja se on toiminut loistavasti :) Mutta sitten toinen juttu, että ei muuten haalistunut ihan halutulla tavalla tuo väri vaan on jonkinmoista juurikasvua >:( Täytynee jossain vaiheessa (kun punapäänä oloon kyllästyy) ostaa jonkinlainen vaaleanruskea väri, jolla sitten häivytellä tuota rajaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...