sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kultakutrista Peppi Pitkätossuksi(ko?)
Oma hiusvärini on tumman vaalea /  vaalean ruskea, joka taittaa kultaiseen. Teinivuosina tuli kokeiltua kaikki mahdolliset värivaihtoehdot (kaupan kestoväreillä tietty, kun ei ollut paremmasta tietoa). Punaisesta ja kuparista pidin eniten, mutta etenkin syvä punainen oli heikko pysymään, joten päädyin lopulta värjäämään pääni mustaksi, jossa sitten pitäydyin muutamia vuosia ennen kuin värjäilin/kasvatin sen pois (työllä ja tuskalla).

Nyt olen saanut jälleen kasvatettua oman värini takaisin ja olen kyllä nauttinut tästä väristä. Ei tämä kuitenkaan ihan tylsä sävy ole ja aurinko on tehnyt kivoja raitojakin (ulkona puuhastelun parhaita puolia). Mutta vaihtelu virkistäisi. Kestoväriä en ihan heti päähäni suostu lykkäämään, koska uusi värjäyskierre tai kasvattelurumba ei innosta. Ostinpa siis Crestolin Color Gloss hoitavaa hisunaamiota sävyssä 4 eli kuparinpunainen. Noin vuosi sitten käytin saman merkin sävyä kultakupari tai kuparin vaalea (en tarkalleen muista), mutta sillä ei saanut kovinkaan suurta eroa tähän tukkaan. Uusi kokeilu siis :)

Tällainen puteli. Kuva osoitteesta www.palmikko.fi


Lähtötilanteena siis oma vaaleanruskea väri, jossa auringon vaalentamat latvat sekä raitaa.  
Ja tällainen oli lopputulos. Ei mikään älytön muutos, mutta vaihtelua kuitenkin. Annoin vaikuttaa putkilossa ohjeistetun ajan eli 15 minuuttia, mutta ehkä olisi voinut olla pidempäänkin. Putkilo riitti aika sopivasti tämän mittaisille normaalin paksuisille hiuksille. Varmaan oivallinen tuote, esimerkiksi värjäysvälejä pidentämään ja oman hiusvärin väliaikaiseen sävytykseen. Seuraavalla kerralla koitan ehkä KC Color Maskia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...