maanantai 15. lokakuuta 2012

Syksyinen tuubihuivi ja pipotehtailua

Onpas taas vierähtänyt aikaa edellisestä postauksesta. Syynä jälleen koulu. Ei vaan pysty tai ehdi koulun ja työn lisäksi tekemään juuri muuta. Hädin tuskin ehtii syömään ja nukkumaan. Murr. >:( Mutta nyt on siis itsenäisentyön viikko (eli syysloma :D) ja jotain muutakin kuin kouluhommia olen saanut aikaiseksi :)

Tämmöisen tuubihuivin virkkailin tässä syksyn aikana osittain omista, osittain työkaverilta saaduista jämälangoista. Mukavan nopesti edistyi. Hassuja katseita sain välillä, kun virkkailin tätä mm. bussissa ja bussipysäkeillä :D

Aika syksyiset värit :) Ohje löytyy täältä. En siis tuota kyseistä lankaa käyttänyt ja muutenkin tein vähän ohjetta mukaillen, mutta kiva tuli. Tämän hetken lempparihuivi :) Saa kiedottua hupuksikin, kun tulee kovempia pakkasia.

Kuvissa olevan pipon väkersin myös itse. Ehkä maailman nopein pipo tehdä, saumurilla nimittäin! :D Itse kehittelin mallin päästäni ja nyt sitten tämän keltaisen lisäksi ompelin parissa tunnissa 4 kappaletta lisää (äidille, siskolle ja siskonpojille). Jonkinlaista kuviettua ohjetta voisin tänne blogiin myös kehitellä, jos jollakulla on kiinnostusta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...