tiistai 13. syyskuuta 2011

Pohjoisen reissu, tatuointipohdintaa ja löytöjä

Heti aluksi, tervetuloa ihana uusi lukija! :)

Kävin viikonloppuna pohjoisessa vanhempien luona. Näin veljeä, siskoa ja siskonpoikiakin. Pojilla riitti vauhtia jälleen kerran :D Yhtä ihanaa ystävääkin ehdin näkemään :)

Sain myös ajan Mucha-tatuoinnin uudelleen väritykseen! On niin paljon harmittanut nuo tatuoinnin haalistuneet värit, joten mahtavaa saada siihen sellainen väritys kuin siinä kuuluisikin olla :) Joulukuun loppuun menee, mutta pääasia, että sain sen ajan. Nyt voin hyvillä mielin suunnitella synttärilahjatatuointiani. Aihe on tiedossa ja luonnoksiakin. En vain osaa päättää, että tulisiko se nilkkaan vai saksitatuoinnin pariksi vasempaan lapaan :D

Tein myös pienen kirpparilöydön eli tämmöisen Gina Tricon pitkän 3/4-hihaisen paidan hintaan 2 €. Ihanat lepakkohihat! Jotenkin tuollaiset kapeat raidat iskee nyt kovin. Helma vähän kiertää, mutta eipä minua häiritse.




Ja äidiltä sain tämän über-hienon tekonahkaisen matkalaukun, joka on kuulemma ollut kovassa käytössä aikoinaan :D Ihan paras! Tätä alan kyllä käyttämään reissatessa. Aika mielenkiintoinen tuo lukkosysteemi! :D




Ja Nella ei taaskaan ressannut junamatkailusta. Välillä makasi selälläänkin :D



Ai niin, onhan mulla kaksi uutta perheenjäsentäkin. Ensimmäisen pelastin taloyhtiön roskikselta jo heinäkuussa, mutta tämä toinen löysi ikkunaltani kodin eilen. Eli siis orkideoja molemmat :) 



Ensimmäinen oli aika surkeannäköinen, kun sen löysin. Nyt on kuitenkin piristynyt ja tehnyt uutta lehteä sekä juuria. Näyttää vain kellastuttavan paria vanhaa lehteä ja on noissa muutamissa lähdissä myös katkelleita kohtia :/ Mutta näyttää ihan kuin tekisi tyvestä vanhan lehden läpi uutta kukkavanaa! Täytyy odottaa ja katsoa, josko se olisi kukkavana eikä ilmajuuri :)

Toisen ostin eilen kukkakaupasta, kun oli alennushinnalla sellaisia, jotka eivät juuri nyt kuki. Aika halpa hinta orkidealle tuo 5€ :D Jännää seurata näiden kasvua ja sitä, että alkavatko joskus kukkimaan. Kun en sitä paitsi edes tiedä, että millaista kukkaa mahdollisesti tekevät :D Luultavasti ovat ihan jotain perus perhosorkideoja molemmat.

Kiirusta pitää eli tämmöinen lyhyt juttu tällä kertaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...