torstai 29. syyskuuta 2011

My purple Kånken!

Nyt on oma Kånken ja on muuten hyvä! Pitää vettä, saman verran mahtuu tavaraa, kuin entiseen isoon koululaukkuun ja ei tule enää hartiat kipeäksi :) Kuopion Carlsonin Sport-osastolla oli yllättävän hyvin värivaihtoehtoja (juoksutin myyjäpoikaa varastossa asti....), mutta päädyin loppujen lopuksti tähän tummaan violettiin. Tykkään, tykkään, tykkään! Ja sain Fjällräven tarran myös :D Kunhan keksis että mihin sen liimaisi...Tällä hetkellä se on jääkaapin ovessa magneetilla kiinni. Mulla on tapana kerätä jäkiksen oveen kaikenlaista sekalaista härpäkettä ja kuvaa (jotka sitten tippuu/tarttuu mukaan, kun jääkaapista kulkee ohi). Laitoin myös yhden idätyskokeilun lisää nimittäin pitahayan siemeniä. Kuivatin siemenet ja pistin vaan multaan. Tämmöinen on siis pitahaya halki leikattuna. Aika jännä maku, koostumus muistuttaa aika paljon kiiviä :D

Mutta mikään minun istutuksista ei kasva vielä :( Ehkä vähän väärä vuodenaika eli jos ei onnistu niin keväällä uudestaan :)

Hihi ja sain töissä joltakin asiakkaalta kehuja selän Mucha-tatuoinnista :) Työt on muutenkin alkaneet sujumaan. Vieläkin jännittää mennä töihin, mutta kun olen siellä niin osaan kyllä hommat ja nautin työstä. :) Tämä viikko on ollut toooosi kiireinen, kun olen rampannut töissä ja koulussa. Mutta ensi viikolla hieman rauhallisempaa.

Maanantaina onkin hieman jännempi päivä, sillä vien Nellan leikkaukseen. Sen verran on alkaneet neidin juoksut hankaloittamaan elämää, että parempi leikkauttaa tuo koira. Ihan hirveää, kun jo pari viikkoa ennen juoksuja koira on levoton, juoksujen aikana aivan pöpi ja sitten vielä valeraskausoireet! Huoh. Loppuu ne naistenvaivat tuolta neidiltä siihen. :D Toivottavasti kaikki vaan menee hyvin... Kertokaas rakkaat lukijat, että miten teidän tyttökoiriin on leikkauttaminen vaikuttanut. Plussia ja miinuksia kiitos :)

2 kommenttia:

  1. Heippa! Mun blogista löytyy sulle pieni tunnustus! :)

    VastaaPoista
  2. Vautsi! Pitääpä vastata tuohon ja pistää se kiertämään :)

    VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...