tiistai 16. elokuuta 2011

Pinkki penaali ja pieniä neulomuksia

Viime kevään kankaanpainokurssilla tein pienen kokeilun vahabatiikista ja nyt sitten tein tilkusta itselleni uuden penaalin. Ainakin on pirtsakka väri ja mieleinen kuviointi ;D Tässä kuva tilkusta ja valmiista penaalista :)
Olen myös innostunut neulomaan. Sitä se syksyn tuleminen teettää. Samoin koulun alku :D Mulle neulominen on jonkinlaista terapiaa ja rentoutumista eli auttaa mukavasti koulukiireiden keskellä :) Viime kevään värjäyskurssilla värjättiin myös lankaa. Itse värjäsin luonnonvalkoista Viking Garnin Naturngarn-lankaa. Väristä piti tulla petroolinvihertävänsininen, mutta aika tummansinistä tuli :D Hyvän syysmyssyn siitä sai kuitenkin neulottua.
Kiva tuollainen reikäinen neulemalli ja helppokin vielä. Ohjetta löytyy täältä. En siis käyttänyt ohjeessa mainittua lankaa, joten myssystä tuli ensin liian löysä. Näytti ihan pellehatulta :D Huovutin sitä siis hieman käsin, jolloin se kutistui sopivaksi. Ja tupsunkin lisäsin vielä :)


Nyt on sitten tekeillä 7 Veljeksestä pipo muruselle. Aika perusmalli joustinneuleella. Tässä kuvaa aloituksesta.


Nyt odottelen innolla pakettia, jossa saapuvat kankaat korsetin tekoon. Siis korsetin, jonka piti olla minun yksi kesähommista :D Nyt vasta sattui kaverin löytämään mieleisen kankaan niin pääsen hommiin. Kuvaa kankaasta täällä kaverini blogissa. Ihanaa silkkiä! Mutta siitä sitten myöhemmin enemmän :) Hyvää syksyn alkua kaikille ihanaisille ihmisille, jotka minun pikkuruista blogiani seuraatte :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...