perjantai 12. elokuuta 2011

Ilmassa on jo syksyn tuoksua

Heti ensimmäiseksi, olen saanut uusia lukijoita! Jee! Miten te ihanat ihmiset löydätte tämän minun piskuisen blogin? :) 

Ja aiheeseen:

Syksy se saapuu hiljalleen ja kylmät ilmat sekä sateet sen myötä. Koska olen reipas tyttö (ja pihi) en viitsi paljoa bussia käyttää vaan pyöräilen kouluun tuulessa ja tuiskussakin. Olen jo viime keväästä haaveillut armeijatyylisestä pitkästä takista, jossa olisi huppu ja isot taskut. En kuitenkaan ole jaksanut alkaa sellaista itse kaavottamaan. Mutta nyt onni potkaisi, sillä uusimmassa Suuri Käsityölehdessä (eli lehdessä nro 8/11) oli sopivanlaiset kaavat! Minä tyttö kipaisin kauppaan ja löysin takkikankaan ale-laarista alle kympillä sekä hyvää kuproa vuoriksi. Päällikankaan koostumuksesta ei ole mitään hajua, mutta kyllä se ainakin hieman vettä pitää (kyllä, jopa testasin tämän :D). Huppuun ei vuorikangas riittänyt, joten käytin siihen shakkiruudullista puuvillakangasta. Sopii mielestäni ihan hyvin :) Napit löysin Kontin käsityö/tuunaus-osastolta (suosittelen!). Tässäpä takki valmiina kököttää nuken päällä.

Ihan mukava malli, kun on sekä vetoketjut ja nappilista. Mielestäni oli myös nopea ommella, mutta ohjeita en juurikaan katsonut, sillä ompelujärjestys oli sekava. Luulen, että tämä takki tulee olemaan mulla käytössä pitkään :) Tein takin vähän reilumman kokoisena kuin kaavassa, sillä ajattelin myöhemmin lisätä tähän irroitettavan tikkivuorin talvea varten.

Löysin Kontista myös olkatoppaukset vain 0,50 eurolla! Ensin ajattelin niitä tähän takkiin, mutta näyttivät pöljiltä, joten jätin ne pois. Ja sitten se todellinen löytö eli ihana RC-colaa mainostava tuhkakuppi ja sekin vai 0,50€! Ihan älytöntä! Tähän ei kyllä kukaan saa tupakkaansa tumpata vaan se pääsee minun peilipöydälle korujen säilytystä varten :)


Tatuointisuunnitelmiakin olen pohtinut eteen päin ja päätin jättää vasemman lavan tatuoinnin hamaan tulevaisuuteen. Tekee mieli mieluummin säästellä rahoja "pahan päivän varalle" :) Korjautan mieluummin ensin Mucha-tatuoinnin värejä raikkaammaksi sekä suunnittelen ehkä jotain pientä ja sievää nilkkaan itselleni synttärilahjaksi sitten vuoden vaihteen jälkeen :)

Mutta tämmöisiä höpinöitä tältä erää. Tulevaisuudessa varmaan taas postausvälit pitenee, kun koulu vie niin paljon aikaa :/ Mutta jotain tämän vuoden opinnoista höpisen sitten seuraavassa postauksessa. Mielenkiintoinen ja haasteellinen lukuvuosi alkamassa! :)

6 kommenttia:

 1. No siinä ei kauaa nokka tuhissu ku ton takin teit! Sehä on hieno!

  VastaaPoista
 2. Piti äkkiä pykästä tuo valmiisi ennen kuin kouluhommat alkaa taas painaa päälle :D

  VastaaPoista
 3. Oh i love it i love it i LOOOOOOVEEEE IT!!! On niin ihana tuo takki että! Ja vitsit ko näki sen viel ihan paikan päällä niin on tosi jännä ja kiva toi kangas. Melkein erikoisjännä ;D Hahaa ajattele ku melkein meinasit jo tuhkiksen laittaa parvekkeelle että saan tumpata syöpäkääryleeni siihen :D Noin nättiä tuhkista kannatteekin käyttää mieluummin korujen säilytykseen. :)

  VastaaPoista
 4. Haha kiitoksia :) Juide ja Juiden syöpäkääryleet :D

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia! Itsekin kyllä tuosta tykkäilen ja toimivuuttakin olen jo ehtinyt testaamaan :)

  VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...