perjantai 19. elokuuta 2011

Mikko Alatalo tässä terve

Sain uudet lasini ja kunnon kakkulat ovatkin. Jos näillä ei näe niin sitten ei millään ;D Kehykset ovat väriltään tummansiniset vaikka mustilta jossain valossa näyttävätkin. Sisäosa on vaaleamman sininen. Kerrassaan mieleiset :)


Sain myös korsettiprojektin kankaat ja oheistarvikkeetkin niin pääsen ompelemaan! Pyrin tekemään tämän homman niin pian kuin mahdollista, sillä tässä syksyllä saatan saada töitä koulun ohelle :) Lisätienesti ei todellakaan ole pahitteeksi... Vaikka onhan tuota hommaa ihan tarpeeksi koulun taholtakin, mutta kyllä sitä vaikka edes lauantait ja lomat mielellään kävisi töissä :)

Mutta tässä siis kuvaa korsetin kankaasta ja tarvikkeista. Korsetistahan tulee hieman viktoriaanisen tyylinen, yläreuna on suora ja alareunassa on jännää muotoa. Kankaana dupionsilkki (hyvin tuettuna ettei ratkea) ja vuori tulee kaksinkertaisena puuvillasta. Yläreunaan tulee leveää pitsinauhaa ja sekä ylä- että alareunan huolittelen satiinivinonauhalla.
PS. Blogini "hurja suosio" kasvaa kasvamistaan. Blogilistan kautta blogini tilanneita ihmisiä on nyt jopa mielenräjäyttävät kaksi kappaletta xD Kiitos teille! :)

PPS. Mietin, että pitäisinkö jonkinlaisen arvonnan, kun monet bloggaajat näyttävät sellaisia pitävän (joo joo kyttään muiden tyyliä bloggailla ja otan vinkkejä itselleni ;D)? Voisin jotain kivaa pientä väkertää palkinnoksi ;) Kertokaas mielipiteenne :)

1 kommentti:

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...