tiistai 5. heinäkuuta 2011

Savitöitä, ompelujuttuja ja kesäfiiliksiä

Olen unohtanut postata loput kuvat kolmannen jakson savitöistä, joten tässäpä on!

Elämäni ensimmäisen dreijauskokeilun tuloksena syntyneet kaksi "tuhkakuppia". En kylläkään polta, joten toisen annoin äidille tuikun aluseksi ja toisen pidin itse. Olen ihan suhteellisen tyytyväinen, sillä opettaja sanoin "siihen, että saa aikaan dreijaamalla jotain järkevää, voi mennä 3 tuntia tai 13 000 tuntia" :D

 Korva elävästä mallista. Nyt seinälläni on korva eli täytyy varoa mitä höpisee :D

 Reliefi elävästä mallista.

 Torso elävästä mallista.


Kesätöitä en tälle kesälle saanut (vaikka n. kolmeenkymmeneen paikkaan hakemuksen lähetinkin). Hommia riittä silti onneksi, sillä saan tehdä kaksi korsettia asiakastöinä. Molemmille asiakkaille olen ennenkin korsetteja väkertänyt :) Ensimmäinen on vyötärökorsetti pvc:stä ja toinen puoleen väliin rintaa ulottuva hieman viktoriaanistyylinen korsetti. Vyötärökorsetin teen etänä, mutta toisen korsetin kanssa täytyy välillä sopia sovituksia. Kuvia laitan kunhan valmistuvat :)

Tekeillä on myös tämän tyylinen laukku äidille. Siitä tulee hieman syvempi kuin kuvassa oleva ja kangas on myös erilainen. Siitä myös kuvaa, kunhan saan kaavan tehtyä ja laukun väkerrettyä.

Tänään väkersin ajan kulukseni ja kesäpäivien iloksi vanhasta Nanson t-paidasta olkaimettoman topin. 

Tällainen siitä tuli! Ihan jees ja pysyy hyvin päällä :) Yläosan tein ihan tavallisesta mustasta trikoosta kaksikertaisena. Päällimmäinen osa on rypytetty ja yläreunaan osien väliin ompelin 2cm leveää kuminauhaa. 

Tämmöisiä tältä erää :)

1 kommentti:

  1. Mulla vois olla sulle kans "kesätöitä" jos tekeminen loppuu :P

    VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...