lauantai 25. toukokuuta 2013

Rokkia ja kukkia

Kesä on koittanut, koulu on ohi ja on aikaa tehdä jotain itsellekin. Tuunasin siis yhdestä kouluprojektista jääneen farkkutakin hieman rokimmaksi ja ompelin maksimekon enon synttärijuhliin. Tykkään :)


Takki oli alunperin sininen, mutta uitin sitä kloriittivedessä ja sain aikaan kivan epätasaisen haalistuksen. Kiinnittelin selkään vanhasta risasta t-paidasta jääneen kuvan.


Kiinnitin kuvan valkoisella tikkauslangalla. Kuvassa oli valmiiksi hieman reikiä, joten tein niitä lisää.


Lopuksi sommittelin rottaniittejä olkapäille. Vähän vajaaksi ehkä jäi, joten saatan myöhemmin vielä lisäillä niitä ;)Pahoittelen kuvien laatua, otettu nimittäin nopsaa kännykällä :D Mekon malli löytyi Moda- lehdestä 3/2013. Muokkasin sitä kylläkin hieman (miten olisin voinut olla muokkaamatta?) Mallista poiketen mekon helma levenee alas päin, takaosa ei ole taitteelta vaan siinä on sauma, takana helmassa on halkio ja niskassa myös sekä niskassa napin tilalla satiininauhat.Tekemäni muutokset näin pakolliseksi toimivuuden kannalta. Alkuperäisen mallin kapeassa helmassa olisi ollut vaikea kävellä ilman halkiota ja helman leventämistä. Niskan nappisysteemin toimivutta en myöskään ymmärtänyt ilman halkiota... Mekko oli todella nopea ommella, kun ei tule mitään vetoketjuja yms. muita kommervenkkejä. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...