torstai 16. toukokuuta 2013

Buzzadorin Veet- kampanja

Jeij! Pääsin jo toiseen Buzzador-kampanjaan :) Nyt testailen Veet:in tuotteita. Buzzadorina saan siis silloin tällöin testattavakseni tuotteita, joista sitten kertoilen kavereille ja esittelen täällä blogissa. Testauksen jälkeen annan palautteen tuotteista ja niiden toimivuudesta. Systeemi on ilmainen ja mihinkään kamppanjaan ei ole pakko osallistua, jos ei halua.

Jos haluat buzzadoriksi niin pääset liittymään tästä linkistä :)Postissa tuli Easy Wax Electrical  Roll-On paketti, kasvoille tarkoitettu Precision Wax & Care- paketti ja vahaliuskoja jaettavaksi testiin kavereille :) Vahaliuskat jaoin kamuille samoin tein.


Ensin otin testiin tuon roll-on:in. Pakkaus lupaa "kauneushoitolatasoiset tulokset kotiloloissa".

Sisältö:
  • roll-on vahapakkaus
  • 24 ihokarvanpoistoliuskaa
  • 4 jälkihoitopyyhettä
  • lämmityslaite ja teline sille
  • johto
  • ohjeet

Vahan lämpenemiseen meni enemmän aikaa kuin pakkauksessa ilmoitettiin. 20 minuuttia venyi reilusti yli puoleen tuntiin ja silloinkin vahaa tuli laitteesta aika nihkeästi aluksi.

Laite lämpenemässä (tuskallisen hitaasti).

Aloitin sääristä. Tekniikan opetteluun meni aikaa, mutta kun sen oppi niin sujui hyvin. Poistoliuskoja pystyi käyttämään useampaan kertaan, mikä oli hyvä. Mielestäni systeemi toimi sääriin hyvin ja karvat sai kyytiä ;D

Säärien sukseen jälkeen rohkaistuin kokeilemaan laitetta myös kainaloihin. Epilaattoria käyttäneenä tiesin, että "this is gonna hurt" :D Ensin tein ohjeiden mukaan ja revin liuskaa kahteen eri suuntaan (ohjeen mukaan kainalokarvat kasvavat ylhäällä alas päin ja alhaalla ylös päin). Sain kuitenkin huomata, että mun kainalokarvat kasvaa näemmä kaikkiin ilmansuuntiin eli loppupeleissä nyhdin liuskaa suuntaan jos toiseenkin. Noh sainhan ne kainalokarvatkin poistettua, mutta työläämpää se oli kuin säärien kohdalla. Myönnettäköön, että karvat oli ehkä hieman liian pitkiä, sillä olin siinä uskossa, että silloin ne on helpompi poistaa. Pakkauksessa luki, että n. 2-5 mm on hyvä mitta.

Kainaloihin jäi verestäviä pilkkuja ja aristusta (mutta sama homma se on epiloinninkin kohdalla).Vielä seuraavanakin päivänä kainalot olivat todella kipeät ja punoittavat eli en ehkä ensi kerralla tätä tuotetta käytä kainaloihin.

Lopuksi pyyhin ylimääräiset vahat pois hoitopyyhkeillä. Vaha oli väriltään pinkkiä ja sitä oli oikeasti kädet, sääret ja kainalot täynnä! Eli aika sottaista hommaa... Mutta pyyhkeet toimi hyvin ja tuoksuivatkin raikkaan ruusuiselle.

Loppuarviona voisin sanoa, että ihan pätevä tuote, kunhan oppii käyttämään. Ammattimaisen loputuloksen saamiseksi täytyy kylläkin ensin hallita tekniikka ;D Mutta ehkä olen kuitenkin enemmän epiloinnin kannalla, sillä se ei sottaa, ja uutta laitetta ei tarvitse olla ostamassa koko ajan. Toisaalta tähänkin voi ostaa uusia vahapakkauksia... Voin vaikka myöhemmin laittaa lisäinfoa, että miten kauan sääret ja kainalot pysyivät sileinä ;)

Siis loppuyhteenvetona säärille hyvä, kainaloille ei niinkään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...