perjantai 24. helmikuuta 2012

Elämän sietämätön ihanuus

Elämäni on tällä hetkellä hervottoman ihanaa, jännittävää, kiireistä ja muutoksen kourissa. Teen armottomasti töitä koulun saralla, käyn töissä ja on tehty poikaystävän kanssa remonttia ja muutto uuteen kotiin. Tässä kuva makkarin efektitapetista, josta itse pidän kyllä kovin :) Pahoittelen laatua, kännykällä otettu kuva.Ihan mahtavaa, vaikka pitääkin revetä miljoonaan paikkaan! :D Lisäksi olen koulun projektissa mukana järjestämässä muotinäytöstä Helsinkiin toukokuussa. Sekin on kutkuttavan ihanaa vaikka teettääkin paljon työtä. Ihan mieletöntä saada oman malliston asukokonaisuuksia esille kunnon muotinäytökseen! Näillä näkymin muotinäytös, nimeltään Aurelia, tulee tapahtumaan pe 11.5. Gloriassa.

Mitäs muuta? Neule valmistui ja siitä tuli ihanan rento "lukunuttu" äidin sanoin :) Kuvaa sitten joskus. Aika paljon olen sitä jo pitänytkin ;)

Avo Kaapo eli avokadoni tykkäsi kyttyrää, kun päätin latvoa siitä kaksi lehteä pois ettei kasvaisi vain pituutta. Sepä päätti pudottaa KAIKKI loputkin lehdet pois :/ Mutta pienen odottelun jälkeen se alkoi sitten kasvattaa uusia silmuja, joista odottelen lehtiä/oksia/jotain :D Pitänee laittaa uudet kasvatuskokeilut taas pystyyn kunhan tässä kevät etenee.

Ai niin ja tein Nellalle uuden fleece-haalarin, kun oli välillä niin kylmiä pakkasia. Käytin kaavana jotain vanhaa kurapuvun kaavaa Suuri Käsityölehdestä, jonka olen muokannut aikoinaan Nellan mittoihin. Tässä kuvaa :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...