keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Ruislintu, vanamoa ja mango

Hellöy!

Tässä jaksossa ollaan suunniteltu neulemalleja ja neuleita sekä printti ja kuosi omaan mallistoon sopivaksi. Jotain olen minäkin saanut aikaan :) Mallistoni luonto/kesäyö-teemaan sopien piirtelin printikseni ruislinnun (siis -rääkän oikealta nimeltään ;D) ja vanamosta kuosin. Tässä hieman painokokeiluja.

Tehtävään kuului, että printin ja kuosin tulisi sopia myös sisustustuotteisiin, joten kokeilin printtiä tyynynpäällisiin. Vanamo toimisi mielestäni mainiosti verhoissa, pöytäliinoissa, tyynynpäällisissä yms. Molempia kuvioita tulee näkymään mallistossani ;)

Päätin myös antaa mangon kasvatukselle uuden mahdollisuuden. Ostin siis mangon, jonka kanssa matkustimme kotiin. Leikkasin sen auki ja puhdistelin (lue: söin) hedelmälihat kiven ympäriltä.Yritin avata kiveä ensin käsin, mutta eihän siitä tullut mitään, joten otin veitsen avuksi. Sain väännettyä kiven auki ja vaikka yritin olla koooooovin varovainen niin silti sohaisin sisällä olevaa siementä :/ Toivottavasti se ei suuttunut... Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin  nyt sanoa, että avaus kannattaa suorittaa jommasta kummasta päästä, ei sivusta, sillä siemen on ihan sivun vieressä. Ja tämmöinen hirviö sieltä paljastui! :D


Näyttää ihan osterilta :D En tiennyt, että pitääkö tuo ruskea paperimainen pinta ottaa pois, joten jätin sen paikoilleen. Nyt saa siemen lillua vedessä viikon tai pari, sitten istutan sen oli juuria ilmestynyt tai ei.

Toinen kiinnostava kokeilu voisi olla bataatti. Luin aiheesta täältä. Hyvin näyttää ennillä lähteneen kasvamaan :)

Mutta palailemisiin! Seuraavaksi ehkä jotain malliston vaatteista, sillä alan niitä valmistamaan muotinäytöstä varten. Aurelia- muotinäytöksen sivut löytyy myös naamakirjasta ;) Tässä linkkiä! Jos on kiinostusta ostaa kannatustuotetta niin minuun voi ottaa yhteyttä :)

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää printit!

    Pistä kesällä bataattiviljelmä sinne teidän trägårdiin :D

    VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...