keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Mucha-tatuointi, osa 3

Nyt on hieman lisää väriä Mucha-tatuoinnissa :) Ei se edelleenkään super-duper-värikäs ole, mutta ei enää haalistuneen näköinen. Tässäpä kuvaa.


Kaikkia värejä lisättiin ja ääriviivoja vahvistettiin. Sinisestä olisin halunnut vieläkin voimakkaamman ja hyvältä se näyttikin heti värityksen jälkeen. Se näyttää vaan olevan värinä sellainen, joka ei minun ihossa tahdo pysyä :/ Mutta nyt olen silti tyytyväinen tähän :)

Toinen lapa näyttää kylläkin aika tyhjältä... ;D Oli tarkoitus varata aika synttärilahjaksi itselleni ja jotain olen luonnostellutkin, mutta niin kiirettä pitää että ei vain ehdi. Mutta ei näillä asioilla onneksi kiire ole :)

Aiemmin olen tatuointejani hoidellut ja rasvaillut Helosanilla, mutta nyt kaveri suositteli Ratiopharmin versiota Bepanthenista. Kokeilin ja olen erittäin tyytyväinen. :) Bepanthen on mulle liian rasvainen ja Helosania täytyy lisäillä todella monta kertaa päivän aikana, mutta tämä rasva on jonkinlainen välimuoto niistä. Pesu ja rasvaus kolme kertaa päivässä riittää. Suosittelen kokeilemaan :)

3 kommenttia:

 1. Sinulle olisi herkullinen tunnustus blogissani

  VastaaPoista
 2. asiasta ihan tuhannenteen, hain juttuja koiran sterilisaatiosta, ja törmäsin koiraasi Nellaan, ja hän onkin hurjasti oman koirani näköinen. Oman koirani sukujuuret kantaa Tallinnan koirakotiin, joten tahtoisin kovin tietää Nellan rodusta, ja minkä ikäinen on? mistä hän on sinulle tullut? Muotokuva maalauksesi hänestä oli aivan ihana!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :)

   Nella on sekarotuinen (äidissä vehnäterrieriä ja walesinspringeriä, isän rodusta/roduista ei ole tietoa), vähän päälle neljä vuotta vanha ja peräisin Torniosta. Aika moni Tallinnasta tai muualta ulkomailta koiransa saanut on sanonut Nellan olevan samannäköinen kuin omansa. Monet luulevat myös rotukoiraksi :D

   Poista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...