tiistai 8. maaliskuuta 2011

So Art Nouveau

Eilen kävin laitattamassa hieman väriä Mucha- tatuointiini, mutta en nyt vielä kuvaa siitä laita, sillä se punoittaa vielä niin pahasti. Tänään oli aamulla aika veikeää herätä, kun tatuointi oli tarttunut paitaan kiinni.... Auts! Mutta kaunis ja kiva se on silti :)

Eilisellä reissulla tarttui kuitenkin mukaan muutakin art nouveau- kamaa kuin väri tatuointiin. Löysin nimittäin kirppikseltä tällaisen julisteen, johon on koottu mm. erilaisia oopperamainoksia. Aika ihana!


Löysin myös harmaan leopardikuvioisen (kuinka yllättävää, että juuri se osui käteeni) paidan, joka oli hieman virttynyt, mutta kuvio ei kuitenkaan ollut kulahtanut. Ja maksoikin vain 0,50 €, joten sen voi käyttää vaikka materiaalina johonkin ompelusäätöön. ;) Niin ja löysin myös yhdestä lahjatavaraliikkeestä tällaisia ihania tarroja! Eihän näitä kyllä raaski mihinkään liimata...Tässä nyt talvilomaa (tai siis sitä itsenäisen työn viikkoa) viettelen. Yhdet lapaset jämälangoista on melkein valmiit, joten ostin Prisman alekorista hopean harmahtavaa Novitan Paola- lankaa ja alan tekemään siitä neuletakkia, kun uudessa Suuri Käsityölehdessä oli yksi kiva ohje :) Hyvää lomaa vain kaikille muillekin lomaansa viettäville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...