keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Mallistoa ja pieniä väkerryksiä

Tämän jakson suurimpana tehtävänä oli suunnitella kuvitteellinen farkkumallisto jollekin merkille ryhmätyönä sesongille kevät/kesä 2012. Minun ryhmäni valitsi merkikseen Firetrapin ja suunnittelimme rock- henkisen malliston menevälle ja menestyvälle naiselle. Tässä minun esitys- ja tasokuvani mallistosta.Eli suunnittelin topin (olkapäät näkyvillä, pääntiellä farkkukaarroke, jossa kiviä), hieman porkkanamalliset farkut, biker- tyylisen takin, mekon ja farkkuhaalari, jossa lyhyet lahkeet. Esityskuviin otimme asennot vanhoista pin up kuvista. Omana inspiraationani oli Vargasin ja Elvgrenin pin up tytöt :)

Tammikuussa oli yhdellä kaverilla synnttärit, joten ompelin hänelle tällaisen pienen pussukan, johon kiinnitin paljetteja. Lisäksi tein nukkekodin tauluista kaksi rintanappia ja annoin hänelle sen, jossa on hienon ladyn kuva. Itse pidin viiksekkään miehen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...