torstai 10. maaliskuuta 2011

Mucha-tatuointi osa 2

Nyt on siis tatuointi valmis ja jo parantumisvaiheessa. Tässäpä kuvaa siitä!
Olen kyllä hurjan tyytyväinen. Varsinkin hiukset, kukat, vaatteen laskokset, ihon varjostukset... ja oikeastaan kaikki miellyttää silmää. Päädyttiin tekemään väreistä hillityt, sillä sellaiset ne ovat alkuperäisessä kuvassakin. Kuvahan on herkkä, joten siksikin hillityt värit sopivat siihen. On lähtenyt paranemaan tosi nopsaa. Pari päivää sitten hakattiin ja jo viime yönä heräsin nukkumasta selälläni :D Kiitoksia jälleen kerran Jammolle Kemin Classic Image Tattoosseen :)

Tässä muuten linkki ystäväni blogiin, jossa hän esittelee tekemäänsä versiointia Muchan maalauksesta. On hurjan kaunis maalaus :)

5 kommenttia:

 1. Vau, upea! Olen itsekin juuri ottamassa suunnilleen samankokoista,vähän värikkäämpää muchakuvaa, ja musta tuntuu että tatuoija yrittää ryöstää mua.... Kertoisitko satasen tarkkuudella tuon hinnan? Siitä olisi hurjasti apua ja mielenrauhaa mulle! :)

  VastaaPoista
 2. Semmoiset 300 tuli tuo maksamaan, mutta hieman halvemmalla sain, kun useamman olen samassa paikassa ottanut. Kokoa tuolla on sellaiset 10cm x 25cm

  VastaaPoista
 3. hei! Mielestäni tämä on epäonnistunut. Oulussa on tatuoja joka olisivat tehneet tästä todella upea!!! Tätä ei voi verrata esim näihin http://www.google.com/search?q=mucha+tattoo&hl=en&client=firefox-a&hs=qEi&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=GH0-Trm7D4noOYP-yPkO&ved=0CBoQsAQ&biw=1366&bih=638 anteeksi, mutta tuo on kun pilapiiros....:-(

  VastaaPoista
 4. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä ja on aika helppoa esittää mielipiteensä anonyyminä ;) Itse pidän tatuoinnistani ja vain omalla mielipiteelläni on tässä asiassa merkitystä minulle. Kiitos kuitenkin kommentistasi.

  Ja noista linkittämistäsi kuvista sen verran, että eivät nekään kaikki onnistuneita ole. Jotkin niistä ovat kyllä todella upeita :)

  Jos joku "tatuoja" tekee Oulussa hyvää työtä niin haluaisitko vinkata, että kuka mahdollisesti? :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Voin minä omallakin nimellä kirjoitaa:-))Patela Pain on paikka oulussa missä mielestäni saa upeita loppu tuloksia.Varsinkin tuolaisissa töissä.

  VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...