keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Myyjäiset ja näpertelyt

Myyjäiset meni ihan mukavasti, porukkaa ainakin riitti ja meillä oli kaunis pöytä. Minä siis tukin viime tingassa kahden kaverini pöytään :D Tytöillä on myös omat blogit eli Pauliinan blogi löytyy täältä ja Lucyn täältä. Jos olisi ollut useampia erilaisia tuotteita niin olisin ehkä myynyt tavaraa vielä paremmin. Mutta tuli tuottoa sentään sen verran, että saan hieman ruokaa ostettua x> Tässä kaunis pöytämme:Nämä kolme hiuskoristetta jäivät jäljelle, eli ota yhteyttä jos kiinnostaa!Löysin tässä yksi päivä askartelukaupasta tällaiset minikokoiset silitysraudat, joten väkertelin niistä korvikset x)

 Eli tällaista tältä erää. Koulussa pitää kiirettä, täytyy kirjoittaa satamiljoonaa erilaista tekstiä, analyysiä ja tehdä ryhmätyökin vielä sekä jonkinlainen raportti lopuksi o.O Ja minä kun luulin, että tämän jakson aikana ehtisin ommella jotain omalla ajalla... Tai no siis ehdinhän mie tuon tanssiaismekon kyhätä. Tosin helma on edelleen kääntämättä. Jos se siitä kääntyisi viikonlopun aikana :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...