tiistai 21. joulukuuta 2010

Kurssijuhlaa ja joululomalle

Selvisin hengissä kurssijuhlasta vaikka armotonta määrää valokuvatodisteita ei kyseistestä tapahtumasta olekaan. Kerrassaan hyvin järjestetty tilaisuus vaikka hennot neitokaiset meinasivat jäätyä useampaan otteeseen Haminan tuulessa ja tuiskussa. Olisi vaan pitänyt ottaa toppahousut ja lapikkaat eikä pillifarkkuja ja kipi-kopi-kenkiä ;D Yöunet jäi hieman vähälle, sillä lähtö Haminaan koitti 2.20 perjantain ja lauantain välisenä yönä ja bussissa en juurikaan saanut nukuttua.

Päivä alkoi aamiaisella eli daamiaisella muonituskeskuksessa ja sen jälkeen oli ruusurynnäkkö. Tässä kuva, kun pojat tönöttävät rivissä odottamassa lähtölaukausta:Kasarmialueelle oli kohonnut juhlateltta, jossa tanssit, puheet ja speksit tapahtuivat. Sisätiloihin taas oli järkätty todellinen ravintolamaailma, josta löytyi paikka jokaisen makuun mm. viinikapakka, disko, jazzbaari, pubi, stand up- komiikkaa, hengellinen tilaisuus ja muuta. Myös parivalokuvauksessa oli mahdollista käydä.Tässä kuva minusta juhlan tunnelmassa:Bussimatkalla hotelille pojat kehittelivät vielä jatkoja, mutta aika moni avec väsähti jo bussiin (allekirjoittanut mukaan lukien). Hotelliin päästiin nukkumaan lauantaiyönä kolmen maissa ja herätys koitti kahdeksan jälkeen, joten vähän haukotutti :D Seuraava päivä menikin kierrellessä Haminaa. Neljältä koitti lähtö takaisin kotiin.

Hyvää joulua ja uutta vuotta vain kaikille tasapuolisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...