sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kasvispurilaiset

Pääsin juuri osallistumaan ensimmäiseen Buzzador-kampanjaani! Olen Buzzador eli saan silloin tällöin testattavakseni tuotteita, joista sitten kerron tutuille ja kavereille tai kirjoittelen täällä blogissa. Buzzadorin tarkoitus on kokeilla tuotteita, kertoa niistä muille, antaa rehellistä palautetta tuotteista ja lopulta raportoida omat ja muiden kokemukset. Palvelu on vielä ilmainenkin :)

Jos haluat liittyä Buzzadoriksi niin se onnistuu täällä :)

Nyt pääsin testaamaan Hälsans Kökin kasvisjuttuja, joita löytyy pakastealtaista ainakin suuremmista kaupoista. Lahjakortin kopsahdettua postilaatikkoon suuntasin kauppaan. Prismasta löytyi useampia tuotteita ja hinnat olivat suunnilleen 3-6- euron välillä.


Mukaan tarttuivat Hälsans Kök kasvispihvit, falafelit, soijanakit ja soija chorizot. Muita Hälsans Kök-tuotteita voi käydä vilkaisemassa osoitteessa www.halsanskok.fi ja lisää reseptivinkkejä täältä.

En ole kasvissyöjä, mutta kasvisruokia tulee syötyä ja laitettua useamman kerran viikossa. Aika vähän tulee yleensä eineksiä ja valmisruokia käytettyä, mutta olen kuitenkin innokas kokeilemaan kaikenlaista uutta :) Tänään kokkailin pikaisena ruokana italialaishenkisiä kasvispurilaisia, joissa käytin pihvinä Hälsans Kök kasvispihvejä.Laitoin pihvin lisäksi ciabatta-tyylisen leivän väliin rucolaa ja muita salaatteja, paprikaa, pari siivua juustoa, chiliketsuppia ja vegemajoneesia.

 Pihvit paistumassa.

Valmis purilainen!

Toimii! :P Pihvi oli mehevä eikä mikään lituska. Itse maistoin jotenkin soijan pihvissä muun maun läpi, mutta ei se mitenkään haitannut. Mausteita olisi saanut pihvissä ehkä olla enemmän, mutta ei se mautontakaan onneksi ollut. Ja nälkä lähti :) Seuraavaksi lähtee varmaan testiin chorizot ;)


#buzzadorhälsanskök #buzzador #hälsanskök

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...