perjantai 2. syyskuuta 2011

Arvonnan voittaja on....

Arvonta on suoritettu! Osallistujia oli huimat 19, mikä ylitti kyllä odotukset :> Jotta tulos olisi mahdollisimman puolueeton, onnettarena toimi Nella. :D Jokainen osallistuja sai numeron, jotka sitten kirjoitin paperilapuille ja käärin myttyyn koiran namin kanssa. Nella  poimi suuhunsa voittajan numeron sekä lohdutuspalkinnon saajan numeron. Tässä upea kuvasarja arvonnasta :D

 Paperimyttyset :D


 "Hmmmm... minkähän sitä valitsisi..."

 Voittajanumerot! 

Nella esittelee voittajan :D

Nimimerkki Ninnnu numerolla 3 voitti "pääpalkinnon" ja lohdutuspalkinto osui nimimerkille Jenni numerolla 12! Onnea voittajille! Ottakaahan yhteyttä osoitteeseen needlefabricscissors(a)gmail.com ja antakaan hieman yhteystietoja. Ninnnu, muista kertoa, että mitkä korvisket haluat :) Jenni, lohdutuspalkintona saat yhdet jäljelle jäävistä korviksista eli kerro viestissäsi mitkä miellyttävät eniten ja myös kakkosvaihtoehto, jos mieleisimmät menevät pääpalkinnon mukana.

Olen muuten saanut myös 2 uutta lukijaa! Hurray! :) 

Nyt en jaksa enempää kirjoitella. On mulla muutama kirppislöytö tuossa, mutta niistä juttua tässä viikonlopun aikana. :)

2 kommenttia:

  1. BYHYYYY Olin varma että voitan! Aattelin että PAKKO käydä sellanen tuuri. Ni ei. :D Ehkä ens kerralla! :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti onni suosii sitten seuraavalla kerralla :) Varmasti pidän uudestaankin tällaisen arvonnan, oli niin hauskaa jännittää itsekin muiden puolesta :> Ehkä joulun aikaan sitten uudelleen...

    VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...