lauantai 3. syyskuuta 2011

"Kattokaa mitä mie löysin!"

Tämä postaus koostuu siis erilaisista löydöistä, joita en ole voinut postata, kun yritin hieman pitkittää arvontaa :D Niin joo ja mulla oli tänään ensimmäinen työpäivä! Aloitin siis ilta-/ lauantaityöt opiskelujen ohelle :) Oli kyllä huisin mukava paikka vaikka aika hektistä olikin sekä paaaaaljon opittavaa. Mutta nyt siis niitä löytöjä.Rompepäiviltä löytyi vanhoja rasioita. Isoin oli juuri mainio nappien säilytykseen ja pienempiin laitoin neuloja ja muuta vastaavaa :)City Pörssi- kirpparilta löysin Marimekon Jokapoika-paidan hintaan 5€ o.O Joku on siis tämän itse ommellut/teettänyt eli ei ole Marimekon valmistama. Mutta napit ja rakenteet on samanlaiset ja kangas on Piccoloa, joten mielestäni tämä oli halpa :D Tosi hyvä myös päällä, olen tätä nimittäin jo aika usein koulussa pitänyt :)
Elävästä Kaupasta löytyi iiiihana ja juuri täydellinen lipasto kankaiden ja ompelutarvikkeiden säilytykseen. Hintaa tällä oli vain 30€ ja materiaali on puuta. Ylimmän laatikon saa lukkoon ja tuo avain on mielestäni kovin kaunis :)
Sitten se ehkä parhain löytö eli Mabef- merkkinen maalausteline. Joku oli sen roskiksen vaihtohyllyn viereen jättänyt, joten pakkohan se oli napata mukaan.Yksi puuosa oli katkennut, mutta sen sai liimattua. Tällaisesta olen jo jonkun aikaa haaveillut, mutta en ole raaskinut ostaa, kun hintaa on uutena n. 30€ ja niin harvoin kuitenkin maalailen. Nyt ehkä useammin :)
Askartelin myös kannen uuteen luonnoslehtiööni. Kuva on Mucha- kalenterista (osuvasti teos on nimeltään Painting) ja koukeroiset art nouveau- henkiset koristekuviot löysin Tiimarin alekorista hintaan 0,45€. Liimailin kaikki osaset värilliselle paperille, jonka sitten liimasin vihkon kanteen ja kontaktimuovia siihen vielä päälle. Tähän olen kyllä erittäin tyytyväinen. :)

Tämmöistä tällä kertaa :)

2 kommenttia:

  1. Siis toi lipaston avain on tutun näköinen! Olisko niin et porukoiden vanhassa kirjahyllyssä olis ollu tollasia avaimia..? Ei siis siinä tummanruskeassa, mutta siinä sitä aikaisemmassa josta oli osia lastenhuoneessakin joskus vuonna kivi ja keppi.

    VastaaPoista
  2. Ehkä se lipasto viehätti juuri siksi, kun oli tutunoloinen avain :D Eikös se kirjahylly ole rakkaalla veljellämme tällä hetkellä? :)

    VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...