perjantai 30. elokuuta 2013

DIY ombre eli liukuvärjäys hiuksiin

Aurinko on haalistanut hiuksia aika mukavasti kesän aikana ja kasvoja kehystävät hiukset ovat muuttuneet aika blondeiksi :D Edellisestä värjäyksestä on aikaa lähes vuosi eli juurikasvua pitäisi olla yli 10 cm, mutta rajaa ei oikein näe (mikä on tietysti hyvä). Uskaltauduin vihdoinkin kokeilemaan liukuvärjäystä eli vaalensin latvat.  Ennen- kuvaa ei nyt valitettavasti ole, mutta tässä tulos. Myöhemmin voikin sitten leikkiä shokkivärien kanssa... ;)


Ostin kaupasta ihan normaalin vaalennusaineen, en siis Ferian Wild Ombre- pakettia. Ferian paketti nimittäin sisältää aika lailla samaa tavaraa kuin muutkin vaalennuspaketit, mutta sitä myydään erityisesti liukuvärjäyksiin... Valitsin siis Poly Blonden Silver Blonde L101- vaalennuksen lähinnä siitä syystä, että mukana tuli hopeahoitoainetta. Arvasin, että lopputulos on enemmän tai vähemmän kellertävä, kun alla on punaista vuoden takaisesta värjäyksestä.


Katsoin kasapäin tutorial-videoita värjäyksen tekemisestä. Päädyin tekemään homman niin, että jaoin hiukset kahdeksaan osaan ja värjäsin osion kerrallaan ylös päin häivyttäen. Harjasin osiot vielä lopuksi vedessä kastellulla harjalla, jotta rajasta ei tulisi liian töksähtävä. Käärin jokaisen osion folioon ja annoin vaikuttaa 30 min. Pitempäänkin olisi ehkä voinut antaa olla, mutta pelkäsin, että hiukset kärähtää :D Sekoitin aineista vain puolet ja se riitti loistavasti näihin mun suht paksuihin hiuksiin. Voin käyttää toisen puolikkaan vaikka myöhemmin, jos tekee mieli saada vieläkin vaaleammat latvat. ;)

Latva jäi kellertäväksi, mutta olen käyttänyt hopeahoitoainetta ja sillä on onneksi ollut vaikutusta. Ostin myös Doven Nourishing Oil Care- tehohoidon, joka on ollut TODELLA hyvä. Suosittelen!

Kuva osoitteesta: http://www.fi.dove.com/fi/Tuotteet/Hiustenhoito/Hoitoaineet/Nourishing-Oil-Care-Express-Treatment-Conditioner.aspx


Sitten niihin shokkivärihin, eli miltä näyttäisi joku näistä väreistä..? :) Kaikki kuvat: weheartit.com
Vai pistäiskö ihan ranttaliksi useammassa värissä? :D
2 kommenttia:

  1. Hei jee, sie teit sen! :) Hienot hiukset tuli :) Ite tykkään tuosta pinkistä tai sitten tuosta kirkkaamman sinisestä (onks se turkoosi?) :) Kuvia sitten vain, kun alat värjäilee shokkiväreillä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Sinistä on jo ostettu ;)

    VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...