sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kesä Mirka Pukineella

Olen suureksi onnekseni päässyt kesäksi suorittamaan työharjoittelua Mirka Pukine Oy:lle Varpaisjärvelle. Ja totta se on niin kuin sivuillaan sanotaan, Mirka Pukineen työhuone ja Mekkokauppa pursuavat kankaita, nappeja ja tekemisen riemua. :) Kaikki tuotteet on tehty kierrätysmateriaaleista kuten teollisuuden ylijäämämateriaaleista, kotitalouksien poistoista sekä Mirkan hamstraamista upeista retrokankaista, joista monet ovat eläneet edellisen elämänsä mm. verhoina ja pöytäliinoina.

Mekkokauppa on kerrassaan suloinen ja piristävä ilmestys. On lukuisia eri mekkomalleja kymmenissä eri kuoseissa sekä hameita, takkeja, laukkuja, avaimenperiä, hattuja ja muuta mukavaa. Mirka Pukineen omaa valikoimaa täydentävät Polkka Jamin ja Daiga Daiga Duun tuotteet.

Kuvat Mirka Pukineen Facebook-sivuilta.

 Takkeja ja mekkoja.

 Pipoja

 Taskumekkoja


Työnkuvaani kuuluu monenlaista kuten yrityksen uusien tuotekorttien suunnittelu kaikille tuotteille (niitä on muuten mukava määrä!), Mekkokaupalla työskentely sekä yllättäen mallin hommat :D Pääsin nimittäin Mirkan ja Kuje-kenkien yhteisiin mainoskuvauksiin. Hauskaa oli ja aika villi meininki! Eipä sellaista värikkyyttä olla Varpaisjärven kylällä ennen nähty ;)


 Unelmien karkki- ei kun kenkäkauppa! Kuvaaja: Katja Lösönen, vaatteet: Mirka Pukine, kengät: Kuje

Ruuna Reipas sai kaksi iloista kaveria. Kuvaaja: Katja Lösönen, vaatteet: Mirka Pukine, kengät: Kuje


Piirrostyttökin kaipasi seurakseen Kujeen kenkiä ja Mirkan Retrotaskumekkoa. Kuvaaja: Katja Lösönen, vaatteet: Mirka Pukine, kengät: Kuje Voittajakengät ja kaksi huonoa häviäjää. Kuvaaja: Katja Lösönen, vaatteet: Mirka Pukine, kengät: Kuje


 Kentällä Kujeillaan! Kuvaaja: Katja Lösönen, vaatteet: Mirka Pukine, kengät: Kuje


Minut pestattiin myös viikoksi pitämään puotia Siilifolkkiin Siilinjärvelle. Oli sadetta, hellettä sekä tuulta, musiikki raikasi, iloiset ihmiset jututtivat, tuoteet herättivät kovasti ihastusta ja kauppakin kävi :)

Värikäs kojumme :)


Virkkailin tilkkuja hiljaisina hetkinä. Mitähän näistä keksisi... Pöydällä telineessä ihastuttivat Polkka Jamin kortit.  Kissa-maskotit odottavat innokkaita ostajia!


Voiko olla suloisempaa? Pikkuisen tytön Retrotaskumekko.

Olen nyt myös onnellinen Retrotaskumekon, tuttavallisemmin Taskarin, omistaja. Kun näin tämän mekon ensimmäisen kerran, tiesin että minun olisi jossain vaiheessa pakko ostaa se :D
Onneksi mekko on vyötäröltä minulle hieman väljä, aioin nimittäin käyttää tätä ikuisesti enkä ehkä tule aina pysymään tämän kokoisena :D Mitä muuten ylipäätään tekee mekolla, jossa ei ole taskuja...? Taskut ne tekevällä ja menevällä ihmisellä olla pitää ;)Mirkan tuotteilla on myös useita jälleenmyyjiä:

Daiga Daiga Duu, Kuopio, Puijonkatu 12
Non Boutique, Oulu, Pakkahuoneenkatu 5
Limbo, Helsinki, Annankatu 12
Seele, Tampere, Kauppakatu 6

Käykäähän katsomassa Mirka Pukineen, Kujeen, Daiga Daiga Duun ja Polkka Jamin sivut, jos ette ole vielä ehtineet :)

http://www.mirkapukine.fi/
http://kuje.fi/
http://www.daigadaigaduu.net/
http://www.polkkajam.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...