Hölskytyskurkut
- 2 kasvihuonekurkkua
- 2-4 rkl sokeria
- 1 tl suolaa
- nippu silputtua tilliä
- 2 rkl väkiviinaetikkaa
- 2 rkl vettä
Leikkaa kurkku ohuen ohuiksi viipaleiksi ja laita ne purkkiin, jossa on tiivis kansi. Lisää sekaan suolaa ja sokeria. Sulje purkin kansi ja hölskytä, hölskyttäessä kurkuista irtoaa neste. Lisää tillit ja sekoitetut etikka ja vesi. Hölskytä uudestaan.
Ei ehkä ole kaikkein kaunein ruoka, mutta hyvää ainakin :D Sopii varmasti hyvin leivän päälle tai grillauksien seuraksi :P
Kiitti ohjeesta ! Voisin kokeilla, jos kurkkuja tulee enemmän mitä ehdimme syödä :)
VastaaPoistaOllos hyvä :) Tämä ohje tuntuu olevan jonkinlainen nettihitti, sen varran sitä löytyy eri sivuilta ja blogeista. Ja hyvä ohje onkin :)
VastaaPoista