tiistai 1. toukokuuta 2012

H-hetki lähestyy...

Pian koittaa se hetki, jota olemme opiskelijaporukalla jo syksystä asti järjestelleet. Aurelia12-muotinäytös esittelee Kuopion Muotoiluakatemian opiskelijoiden osaamista ensimmäistä kertaa Helsingissä perjantaina 11.5. eli alle kahden viikon päästä. Hui! Ihan jännittää :) Käykääs tsekkaamassa Aurelian sivut ellette ole jo käyneet: www.aurelia12.com 

Kaikki asukokonaisuudet olen jo saanut valmiiksi, mutta vielä on paljon tekemistä. Tällä hetkellä väkertelen myytävää muotinäytöksen Pop-Up storeen. Jotain tällaista tulee myyntiin eli korviksia ja pääpantoja kierrätysnahasta mallistoni teemaa mukaillen.
Tulkaahan ostelemaan! Muiltakin opiskelijoilta on kaikenlaista hienoa näytillä ja myytävänä :) Ja ehdottomasti kaiki kynnelle kykenevät, tulkaa katsomaan meidän upeaa näytöstä, sillä ilmainen yleisönäytös on klo 17.00 Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa. 

Kasvihuoneunelmat itävät myös mielen pohjukassa ja tulihan tuota kasvihuonemuoviakin ostettua jo. Rakentelemaan pääsee, kunhan ollaan ensin rakenneltu liiteri. Sen jämälaudoista olisi sitten tarkoitus tehdä kasvihuone. Esikasvatus on hyvässä käynnissä. Kasvihuonekurkku, pensastomaatti, paprika ja vesimeloni (jonka siemenet löysin koulun ruokalan salaatista :D) kasvavat hurjasti. Tässä kuvaa parista kurkun taimesta. Tukikepit sain kätevästi, kun tasoiteltiin pensasaitaa :DMyös avokado on kasvattanut mukavasti lehtiä suuttumisen jälkeen :) Nyt vaan odotan, että milloin voisin latvoa sen uudestaan >:D Tahtoisin niin kovin, että se tekisi oksia eikä vain lehtiä...Mutta seuraava postaus varmaan sitten näytöksen jälkeen :) Nähdään näytöksessä maybe? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...