sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Vesiputoustoppi

Sain tässä muutama päivä sitten idean vesiputoustopista, jossa olisi takana aukileikkauksia. Nauhoitin hieman pään- ja kädenteitä nukelle ja muotoilin topin etu- ja takakappaleen nuken päälle mustasta trikoosta, joka oli jäänyt ylimääräiseksi jostain. Sitten kurautin topin kasaan, tein aukileikkaukset selkäosaan ja ompelin toiselle olalle hopeisia nappeja koristeeksi. Tässä lopputulos:

Nuken päällä kainalonkohdat näyttää omituisen lörpöttäviltä, mutta käytännössä toimii onneksi ihan hyvin :) Myös Nellan tavimanttelia on nyt päästy testaamaan. Nellan mielestä se päällä voi myös ottaa torkut, kun emännällä kestää toppakamppeiden pukeminen liian kauan...

Piirtelin tänään myös kaavat läpi yhdestä lemppari farkkuliivistäni. Tanssiaismekon leopardikangasta nimittäin jäi vielä, joten ajattelin että siitä saisi aika hauskan liivin :)

1 kommentti:

  1. Moikka Jonna!

    Vastaan sulle nyt vähän hassusti tätä kautta: Puputyttöä on kohta vuoden saanut kirjakaupoista! Itseasiassa, jos sen omaan hyllyynsä halajaa kannattaa pitää kiirettä, sille se alkaa oleen loppuunmyyty. Syksyllä tulee toinen painos.

    Raisa

    VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...