keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Plastista sommittelua

Tämän jakson hauskin kurssi on ehdottomasti plastinen sommittelu. Ei aluksi ollut mitään hajua, että mitähän sekin mahtaa olla. Lävi ilmi, että savi- ja kipsitöitähän sillä kurssilla tehdään. Joka tunnilla on sellainen olo niin kuin olisi askartelukerhossa :D Kaksi kertaa on nyt ollut ja jotain esiteltävääkin olen saanut kyhättyä.

Tämä ensimmäinen työ tehtiin painamalla erilaisia omia esineitä saveen, jonka jälkeen siitä tehtiin kipsivalos. Omaan työhöni käytin hakaneulaa, punottua hiuspantaa, saksi- korviksia, silitysrauta- korviksia ja ukin taskunaurista. Ihan hauska tuli. Laitan siihen varmaan kiinnityskoukun myöhemmin ja pistän seinälle :)Toisella tunnilla tehtiin esinettä, jossa täytyi olla innoituksena jokin muoto omasta ympäristöstä. Omana innoituksena oli eräs asuinalueeni art nouveau- tyylinen talo. Muovailin tällaisen systeemin, johon voi vaikka laittaa tuikun palamaan. Valmistui muuten, mutta täytyy vielä polttaa se uunissa. Olen kyllä tyytyväinen tähän, sillä edellisen kerran olen savea käsitellyt joskus yläasteella. :)

2 kommenttia:

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...