torstai 11. marraskuuta 2010

Miau!- mekko

Mekko alkaa olla valmis! Enää helma käännettävänä ja sitten voi vain odotella, että pääsee pyörähtelemään tanssilattialle tuon kanssa silloin joulukuun lopulla. Tai no itse asiassa jo tässä kotiparketilla hieman kokeilin tanssahtelua jo mekko päällä :D

Tässä muutama kuva. Ei kylläkään ollenkaan istu nuken päälle, sillä Neiti Nukke omaa kulmikkaan rintavarustuksen, ei minkäänlaista lantiota sekä tykkää kenottaa eteenpäin. Ja mekko ei myöskään mahdu kunnolla kiinni o.O Mutta toivottavasti tämä antaa sentään jotain kuvaa, että millainen mekosta tuli.Lisäksi meinasin laittaa mustat, samettiset, pitkät hansikkaat (joita olemme sekä minä että siskoni käyttäneet vahojen tansseissa) ja ompelen seuraksi vielä kirjekuorilaukun, johon laitan vuoriksi tuota samaista leopardikangasta :) Sitä siis seuraavaksi väsäämään, kunhan saan tuon helman käännettyä.

4 kommenttia:

 1. Katos, siitähän tuli kiva :D Mutta otappas vaikka peilin kautta kuvia joissa toi on sun päällä :)

  VastaaPoista
 2. Oijoi ku ihana. Taitaa tulla sit joskus neidille vuosijuhlamekkotilausta.. itsehän en ehdi millään ;P valitettavasti kyllä noin on tällä hetkellä, mut toivottavasti joskus ehtis ompelukoneen ääreen.

  VastaaPoista
 3. Sama mulla, että kouluhommat teettää sen verran työtä, että ei juuri ylimääräisiä ehdi ompelemaan :/ Tilaustöitä kysytään, mutta ei vaan ehdi!

  Anne: Äiti varmaan ottaa launataina kuvia ja ehkä tulee studiokuvaakin myöhemmin, kun on tuo valokuvauskurssi koulussa käynnissä ;)

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä että vaatteet on parasta esitellä aina jonkun ihmisen päällä että vaate saa kunnon muotonsa :) Ihana väri ja selkä!

  Mulla ihan sama, tilaustöitä kysellään mutta kiirettähän se ompelun kanssa pitää! :D

  VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...