keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Höyheniä

Sain hiuskoristeen valmiiksi (josta kuvaa sitten puvun, meikkien ja kampauksen kanssa myöhemmin), mutta en muistanut ottaa yhtään kuvaa tekovaiheista. Nyt sitten tein niitä 10 kappaletta lisää koulun myyjäisiä varten, joten tässä pieni kuvasarja ja ohje hiuskoristeen väkerryksen vaiheista. Toivottavasti joku saa tästä inspiraatiota :)


  Tarvikkeina käytin: 
- erilaisia höyheniä
- mustaa huopaa
- hiusklipsipohjia
- koristenauhoja
- kivoja nappeja
+ lisäksi sakset, kuumaliimapyssy ja liimaa siihen,
   pihdit, merkitsemiskynä

 Ensin merkitsin huopaan hieman klipsipohjaa isomman palan ja leikkasin sen irti.

Sitten liimasin huopapalan kuumaliimalla kiinni klipsiin ja taittelin reunat klipsin alle. Nyt hopeinen klipsi ei kimalla häiritsevästi höyhenten läpi.


Seuraavaksi liimailin höhenet yksitellen kiinni klipsiin. Höyhentä voi painella kiinni klipsiin esim. tulitikun avulla, etteivät sormet pala liiman kanssa (nimimerkillä kokemusta on :D). 
 Sitten liimailin koristenauhan pätkän ensin keskikohdastaan kiinni hiuskoruun, jonka jälkeen taittelin siitä rusetin muotoisen.

Lopuksi kiinnitin napin keskelle rusettia. Jos napissa on kovin ulkoneva kanta, kannattaa se näpsäistä pihdeillä pois, jotta nappi ei jää liian ulkonevaksi.

 Valmis hiuskoriste!

Tässä sitten vielä kuvia kaikista kymmenestä väkerryksestä, jotka myyjäisiin tein. Toivottavasti menevät kaupaksi... Hinta ei ainakaan päätä huimaa ;) Jos jäävät käsiin, niin ystävien ei tarvitse arvailla, että mitä joulukortin mukana tulee postissa xD
Jos oikein innostun niin väkertelen vielä perjantaina sellaisia ranteessa kulkevia pieniä pussukka-käsilaukkuja. Kangastilkkuja nimittäin on paljon, joten olisi hyvä saada nekin hyötykäyttöön...

5 kommenttia:

 1. Vitsit noista tuli nättejä! Mistä sie ton liimapyssyn ostit ja palionko makso? :)

  VastaaPoista
 2. Äiteen liimapyssy on tuo :D Ei ne enää nykyään paljoa maksa. Kympin verran ehkä? Mutta liimaa menee paljon...

  VastaaPoista
 3. Vähän on ihania! toiveeni toteutui!!! <3

  VastaaPoista
 4. mää rakastuin nuihin, aivan ihania!
  saako sulta tilata nuita? :D


  - Enni-Lotta

  VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...