tiistai 26. lokakuuta 2010

Syyslomafiiliksiä

Syysloma tuli vietettyä Torniossa ja se venyi hieman pidemmäksi kuin olin aikonut, sillä sairastuin ikävään vatsatautiin :/ Onneksi se meni nopsaa ohi ja loma oli muuten onnistunut. Sain upean tatuoinnin, jota nyt parantelen (kutiaa muuten ihan vietävästi). Rupea ei onneksi ole juurikaan tullut, olenhan niin reippaasti sitä rasvaillut ;) Kirpparilöytöjä olen myös tehnyt, niiltähän ei voi näemmä ikinä välttyä. Tässäpä siis niitä:Hauska lonkeromonsteripaita. Taitaa olla joku pojille tarkoitettu, mutta ihan hyvä mulle xDIhana Singerin mainoskortti sekä ankkuri-nappeja!

Kankaita kävin tänään myös katsomassa tanssiaismekkoon. Kyllähän sitä kaikenlaista ihanaa löytyisi, mutta hieman tulee budjetti vastaan :/ Yksinkertaistan siis mallia hieman ja leikin kankaan runsauden sijaan sievällä kuosilla ja väreillä ;) Kunhan kaavat saan tässä tehtyä niin saa kankaat sitten ostaa ja alkaa toteuttamaan :) Yksi neuleprojekti on melkein myös valmis, joten siitä kuvaa myös piakoin :) Niin joo ja alkoihan tässä myös uusi jakso koulussakin, mutta yleisaineita, joten siltä suunnalta ei mitään "luomuksia" ole tiedossa vaikka töitä saakin tehdä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...