lauantai 23. lokakuuta 2010

Dancing queen-to-be... eli RUK:n tanssiaiset tulossa!

Meikäläisellekin RUK:n kurssijuhla eli tanssiaiset tiedossa joulukuussa (jee tuhkimo-meininkiä!). Voitte vain kuvitella, että miten tällainen ihminen kuin minä innostuu ja villiintyy, kun pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan kunnon iltapukua ja vielä itselle! Luonnoksia olen jo piirtänyt ja päälinjat on mekossa selvillä, mutta ideoita on silti vähän liikaa. Noh, kunhan kangaskauppaan pääsen ja se täydellinen (ja opiskelijabudjettiin sopiva) kangas löytyy niin on malli selvä... Jotain riikinkukonsulka- kuvioista tai muuten paratiisilintu- aiheista kangasta olisi ihana saada, mutta eihän sellaista tähän hätään saa mistään eikä ainakaan järkevään hintaan... Mutta aina saa unelmoida ja fiilistellä. :D


http://prommafia.com/2009/05/glamour-girls/
http://www.stylehive.com/tag/tibi/recent/grid/30

Kaavoja tarvitsee muokata vain hieman, sillä tuon HUMPS- vaatteen muotoiltu alusmekko on hyvä lähtökohta, kun se istui niin kivasti. Helmaa vaan roimasti pidemmäksi ja yläreunan muoto muuttuu jonkinverran. Olkaimet tulee myös lisäksi. Päälliosan teenkin sitten muotoilemalla, kun se niin mukavaa oli tuossa koulutyössäkin :D Postailen tässä projektin edistymisestä, kunhan pääsen aloittamaan. So excited! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...