keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Juuret- mallisto

Vaihdoin sitten blogin nimeä, ei tuo vanha nimi Needle-Fabric-Scissors enää kattanu koko aihepiiriä :D Osoitteeseen en uskaltanut kajota ettei lukijat eksy :/

Tässä hieman kuvia valmistuneesta Juuret-mallistostani, joka on osa opinnäytetyötäni. Tein malliston omalle merkilleni Kuiske Clothing:lle. Käytin materiaaleina nahkaa, lakanakankaita, miesten denim-kauluspaitaa ja kudottua raidallista kangasta, jota sain käsiini kokonaisen pakan. Kaikki tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaaleista, vain vetoketjut ja labelit ovat uutta materiaalia. 

Kengät kuvauksiin tarjosi ihana Murune ja kuvauspaikkana meillä oli Kuopion taidemuseo. Kuvissa olevat korut ovat Kuiskeen omaa valikoimaa.

Näistä tuotteista lähden sitten keväällä/alkukesästä miettimään, että mitkä soveltuisivat jatkotuotantoon pienissä erissä. Hupparista on ainakin tullut jo kyselyitä ja se on kyllä omakin suosikki :) Sitten vaan ne muutamat jäljellä olevat luvut opparista kasaan ja oppari ois DONE :) 


2 kommenttia:

  1. Hei sinne nuapuriin! Eilen katsoin Juuret-juttujasi ReDesign -näytöksessä kirjastolla. Menestystä töillesi! Terveisin tämä satunnainen vierailija, joka alkoi plärätä netin kirjanmerkkejään ja olin sattunut laittamaan tämän sinun blogisikin siihen listaan... moiks!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia paljon :) Kiva, että löysit takaisin, muistankin että minäkin olen joskus sinun blogiasi vilkuillut. Laittelenkin tässä kohta joitain kuvia myös näytöksestä.

    VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...