perjantai 6. syyskuuta 2013

Jussipaidan tuunaus ja Kujeita

Löysin Tekstiilikierrättäjiltä kivan lasten jussipaidan (tai siis anttipaita taitaa olla tämän tummansinisen version oikea nimi). Ei kuitenkaan tule juurikaan villapaitoja pidettyä, varsinkaan sellaisia, joissa on poolokaulus. Brutaalisti leikkelin kauluksen pois ja paidan keskeltä halki. Huolittelin pääntien ja etureunat saumurilla. Sitten käänsin pääntien kaksoisneulalla ja tein etureunoihin kankaisen napistuslistan painonapeilla. Ehkä uusi lempparivillatakkini ;)


 Tämä oli siis lähtötilanne.

Intouduttiin äidin kanssa tilamaan Kujeet! Jos et vielä tiedä mitä Kuje- kengät ovat niin käy ihmeessä tsekkaamassa homma osoitteessa http://kuje.fi/ Nämä alkaa olla jo jonkinlainen THING Kuopion alueella...
Sen lisäksi, että kengät ovat hauskannäköiset ja niitä saa moooonessa eri värissä, ne ovat uskomattoman mukavat jalassa. Yllätys oli, että ne kävivät mainiosti sekä minun kapeaan lestiini että äidin leveään jalanmuotoon. Nauhoja ei tarvitse solmia, kun niiden tilalla on kuminauhat. Kuminauhoja tulee kenkien mukana valkoisten lisäksi myös kenkien väriset. Kätsää! :) Itse valitsin väriksi Sinisen supersankarin ja äiti otti Granaattiomenan. Namskis!Mielenkiintoisia lieveilmiöitä saattaa muuten tulla vastaan blogin pitäjälle. Minulta nimitäin pyydettiin paria kasvihuone-/ piha-aiheista tekstiä Rakentajan vinkki- lehteen. Huisia! :D

2 kommenttia:

  1. Vieläkö Kujeilla tarkenee kuljeskella? :D Käys mun blogissa, sillä Sut on haastettu!

    VastaaPoista
  2. Tarkeneehan niillä, mutta en ole raaskinut pitää, kun on niin märkää ;) Haaste otettu vastaan, vastailen ja laitan haasteen etiä päin myöhemmin :)

    VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...