keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Mekkoa kyhäämään

Löysin kankaan! Hintaa kankaille ja tarvikkeille tuli n. 50€, mikä ei ole paljon suhteessa siihen, että satasella ei välttämättä saisi edes vuokrattua saati ostettua vastaavaa iltapukua. Tällaista löysin: 

 Leopardi- kuosista jaquardia. Voi olla jonkun mielestä aika villi valinta, mutta itse tykkään ;) Mekon malli on aika klassinen ja linjakas, joten mielestäni tämä kangasvalinta tuo hieman eloa vaatteeseen. Olkaimet tulee viininpunaisesta satiininauhasta. Löysin sopivat kaavatkin vanhasta Suuri Käsityö- lehdestä (1/2006), joten niitä hieman muokkaamalla ja sovittamalla pitäisi tulla ihan mukiin menevä mekko. :)

4 kommenttia:

  1. aika upee kangas! mulla tulee ihan vaan musta, missä on sit punanen satiinista kyhätty paksu rusettivyö :) aika tylsää, mutta mua ei kyllä ookaan usein missään klassisessa nähty, joten ehkä on aikakin;)

    VastaaPoista
  2. Varmasti on upea ja sopii sulle! Mulla toi mekon malli on niin klassinen, että pakko revitellä vähän kuosilla :D Sitten ollaan Haminan upeimmat avecit ;D

    VastaaPoista
  3. Odotan innolla lopputulosta! :)

    VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...