lauantai 8. maaliskuuta 2014

Blogihiljaisuus rikkoutuu

On aika rikkoa blogihiljaisuus :) Kevät tulee, ensimmäiset kasvit laitoin itämään ja ostin yrttejä ruukkuihin <3 


Myös oppari etenee. Kaikki malliston tuotteet sain jo valmiiksi ja kuvattua katalogia varten. Nyt sitten väännän katalogia ja raporttia. Mun opparin aiheena on kierrätysnahka osana pienmallistoa. Suunnittelin ja valmistin siis malliston ja tutkin kierrätysnahan elinkaarta ja saatavuutta. Tein työn "toimeksiantona" omalle yritykselleni :) Kaikki malliston materiaalit ovat kierrätettyjä lisätarvikkeita (kuten vetoketjuja) lukuunottamatta. Materiaalilähtöisyys toi työhön kyllä oman haasteensa :)

Viikolla 12 tapahtuukin sitten jotain jännää, sillä pääsin Kuiskeen kanssa osallistumaan Kuopion kaupunginkirjaston Minna Canthin päivän teemaviikolle. Aiheena viikolla on ’Luovat pienyrittäjät ja taiteilijat, joiden tuotteissa on kierrätysmateriaalia’. Saan omia tuotteitani esille näyttelyyn muiden alan toimijoiden ohelle. Viikon yhteydessä järjestetään myös muotinäytös, jossa myös opparimallistoni on :) 

Kuvasin siis malliston tuotteet Kuopion taidemuseolla ihanan mallini Pauliinan kanssa. Tässä pieni maistiaiskuva, lisää kuvia laitan, kunhan mallisto on julkistettu kirjaston tapahtumassa ;DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...