sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Jännitäviä uutisia

Heti alkuun: Tervetuloa ihana uusi lukija! :)

Hui! Kylläpä on kirjoitusväli venähtänyt pitkäksi! Mutta on minulla hyvä syykin, nimittäin opparin aloitus ja ETENKIN oman yrityksen perustaminen :D Tässä se nyt on, lempilapseni ja hengentuotteeni Kuiske Clothing.



Tuotteet ovat kierrätysmateriaaleista, kuten LP-levystä sekä kierrätysnahasta valmistettuja asusteita ja koruja. Valikoima laajenee hiljalleen myös vaatteisiin opparini myötä.

Suunnittelu on materiaalilähtöistä ja materiaalit hankitaan läheltä. Sekä suunnittelu että valmistus tapahtuvat Savossa. Merkin tyyli on simppeli ripauksella asennetta ja leikkisyyttä. Tarkoituksena ei ole yrittää pelastaa maailmaa, mutta ehkä antaa uusi mahdollisuus parhaimmille paloille :)

Nettisivut- ja kauppa löytyy osoitteesta http://kuiskeclothing.wix.com/home ja merkillä on omat facebook-sivutkin :)

Ostoksille ja hypistelemään pääsee heti ensi lauantaina eli 30.11. Kuopion Muotoiluakatemian Joulumyyjäisissä klo 10-14. Tapahtuma on ollut ERITTÄIN suosittu aikaisempina vuosina sekä myyjien että asiakkaiden keskuudessa. Sydämellisesti tervetuloa! :)

Tässä muutama esimerkkikuva tuotevalikoimasta:









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...