tiistai 5. maaliskuuta 2013

Dip dye-unelmia

Voi ei. Olen katsellut ihan hirmuisesti kuvia dip dye eli liukuvärjätyistä hiuksista. Ihania! Tekisi ihan HIRVEÄSTI mieli laittaa itsellekin sellaiset. Tässä muutama ideakuva. Kaikki kuvat: weheartit.com







Mutta pakko odotella vielä jonkun aikaa :/ Tämä oma väri takaisin-projekti on nyt ollut käynnissä marraskuusta eli n. 4-5 kuukautta ja juurikasvua on n. 8 cm. Jos nyt menisin tekemään tommoisen liukuvärihomman niin tuloksena olisi ei-niin-kovin-kaunis tri-color eli kylmänvaalea juuri, kuparinvaalea keskiosa ja blondattu latva. Ei hyvä :D Siispä odottelen kunnes tämä juurikasvu on jossain korvien kohdalla ja teen dippauksen sitten. ;) Liukuvärjäyksessä on myöskin se hyvä puoli, että kemikaalit ei muhi päänahassa ja jos lopputulos on ihan kauhea niin latvat saa näpsäistyä pois.

Mutta kumpihan olisi kivempi tähän mun vaaleanruskeaan / tummanvaaleaan omaan väriin: tummat vai vaaleat latvat? Jos blondaisi niin voisi myöhemmin kokeilla myös jotain shokkiväriä ;)

Tässä muuten kuvaa mun tukasta ehkä kuukausi sitten. Ranskanletti näyttää ihan pullapitkolta ja onhan tuohon tukkaan pituuttakin tullut :) Selkeää juurikasvun rajaa ei kuitenkaan ole kun viimeinen värjäyskerta keskivaalealla punaisen päälle häivytti sitä. Jälkimmäinen kuva on parin viikon takaa. Kasvattelen myös etuhiuksia vaihteeksi pois ja oma vaaleus pilkottaa päällimmäisten etuhiuksien välistä :D





Edit 6.3.2013
Tein eilen illalla pienen väliaikaisen dip dye-kokeilun. Löysin nimittäin kaapista tuota KC:n Color Maskia sävyä Mandarin ja lykkäsin sitä latvoihin. Ihan hauska tuli vaikka kestääkin vain sen pari pesua :)

Rajasin albiinonaaman pois, kun en jaksanut meikata :D
Latvan ja juuren väriero näkyy tässä vähän paremmin.

Muutama kuukauden, kun jaksaa tuota tukkaa vielä kasvatella niin voikin laittaa sitten oikean liukuvärjäyksen x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...