lauantai 30. heinäkuuta 2011

Peltisiä löytöjä ja Nellan uimareissu

Myönnettäköön, että on taas tullut kierreltyä kirppiksiä. Ja tehtyä löytöjä. Mutta edullisia sellaisia tietysti, olenhan aika pihi ;) Tässä niistä muutamia.

Tämä peltinen tupakkamainostaulu oli pakko ostaa (vaikka en tupakointia kannatakaan), sillä hintaa oli vain 3€! Tämä ei itse asiassa ole kirppikseltä vaan ostin sen Ruotsin puolelta kaupasta kesälomareissulla. :)


Olen heikkona vanhoihin/vanhan ajan tyylisiin purkkeihin. Siksi siis tarttui mukaan myös tämä Kiss-Kiss purkki, hintaa 2€.

 Viimeisimpänä löytönä nämä kaksi rasiaa. Iso maksoi 2,50€ ja pieni vain 0,10€ :D Pienemmässä ajattelin säilyttää jotain  pieniä ompelutarvikkeita :)

Olen yrittänyt myös etsiä lipastoa tuon poljettevan ompelukoneen viereen kankaiden ja ompelutarvikkeiden säilytykseen sekä apupöydäksi, mutta vielä ei ole onnistanut :( Maanantaina mennään Konttiin katselemaan, josko sieltä löytyisi :) Vanhaa tyyliä haluaisin senkin olevan, että sopii yhteen tuon ompelukoneen pöydän kanssa :)

Helteet ovat olleet aika rankkoja tuolle hännän heiluttajalle, joten uinti-/räpiköintireissut ovat tulleet tarpeeseen. Karvaturilas onkin aikamoinen uimamaisteri, onhan sillä räpylätkin varpaiden välissä ;) Kovalla kiireellä juoksee veteen, mutta jos ei ole mitään lelua haettavaksi niin sitten tyytyy vain seisomaan vedessä, chillailemaan ja tähystelemään kaukaisuuteen. Sukeltaa ja kellua tämä minun murre osaa myös. Sukellus on kylläkin vain sitä, että koira työntää pään veteen ja muu kroppa on pinnan yläpuolella :D Harmi, kun siitä ei ole kuvamateriaalia, mutta tässä muutama kuva kuitenkin :)
Unelma seuraavasta tatuoinnista hamaassa tulevaisuudessa siintää myös mielessä. Olen sitä tässä kesän aikana piirrellyt paperille, mutta hidasta on tämä minun suunnittelutyö, sillä olen vähän turhan perfektionisti enkä ikinä tyytyväinen omiin piirustustaitoihini ;D Itse haluan kuitenkin tämän suunnitella, sillä se tulisi vasempaan lapaan vastapariksi oikessa lavassa olevalle saksi-tatuoinnille. Mutta siitä sitten joskus myöhemmin lisää, kun joskus saan suunnitelman valmiisi, rahat kasaan ja ajan varattua :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...