keskiviikko 12. tammikuuta 2011

The Official Post-Christmas Post

Tämä on nyt se virallinen joululoman jälkeinen postaus. Siinä se melkein kolmen viikon loma meni että humahti. Jotain jäi käteenkin ja jotain sain aikaiseksikin vaikka pääasiallisesti vain lepäilin ja reissailin Suomea laidasta toiseen. Tässä joitain lahjoja, löytöjä ja aikaansaannoksia.Eräältä ystävältäni sain lahjaksi pienen arkun, joka paljastui neulatyynyksi! Kätevää, sillä en ommellessa tykkää pitää naulatyynyä ranteessa vaan koneen vieressä ja tämä sopii juuri siihen. Mukana oli kolme koristenuppineulaa; muumio, pääkallo ja hämähäkki. Sopii horror- teemaan loistavasti. ;D Ystäväni blogia voit vilkaista täältä.

 
Toiselta ystävältäni sain hamahelmistä tehdyt kosketinsoitin korvikset. Niin minun näköiset! Saatan lainata ideaa myöhemmin omiin väkerryksiini ;) Siipi- korvikset löysin Seppälän alesta hintaan 0,50 € ;D


Tämä Tuutikki- rasia oli osa korvislahjaa. Tässä saankin kuljetettua koruni niin etteivät ne leviä pitkin laukun pohjaa.


Sitten omiin väkerryksiin. Ensimmäisenä neulebolero, jonka ohjeen löysin täältä. Kiva sivusto, jolta löytyy paljon erilaisia ohjeita. Lankana käytin Novitan Helen- lankaa, jota löysin Ruotsista. Vahvuus on aika lailla Seitsemää veljestä vastaava, mutta koostumus on 100% akryyliä. Uusi neuleprojekti on myös jo työn alla, mutta siitä sitten myöhemmin.


Myös Nella sai jotain uutta eli ompelin äidin kankaanjämistä uuden talvimanttelin. Päällinen on enstexiä ja vuori fleeceä (äidin fleecetakista...).Takana on heijastimet ja takajalkojen alta menee kuminauhat, jotka pitävät takin takaosan paikoillaan. Kaavat löysin Suuri Käsityö- lehdestä nro 2/2009, mutta kuten aina, tuli kaavoja muokkailtua aika paljon, kun ei tuo minun koira ollut lehden puudelin kanssa ihan saman mallinen :D Nyt sitten odotellaan niitä pakkasia takaisin, että päästään tätä kunnolla testailemaan... Kuvassa Nella on taas niiiiiiin kuvauksellinen :D


Tänään innostuin vielä ompelemaan potkuhousut tässä lähikuukausina syntyvälle sukulaislapselle. Kivat tuli ja oli nopeat tehdä. Tämäkin ohje oli jostain pari vuotta vanhasta Suuri Käsityö- lehdestä (nro 4/2006 muistaakseni).

Tämmöisiä tältä erää. Koulukin on alkanut ja tässä jaksossa on tuotesuunnittelua, piirtämistä, maalaamista ja plastista sommittelua eli saven kanssa värkkäämistä. Mielenkiintoinen jakso, mutta työtä riittää hurjasti. Sehän ei tosin ole mitään uutta :/ See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...