tiistai 21. syyskuuta 2010

Muotoiluja

Nyt on lähteneet muotoilun opinnot siis käyntiin. Tässä muutamia harjoituksia. Piti siis muotoilla kankaasta nuken päälle asuja erilaisia geometrisiä muotoja mukaillen eikä kangasta saanut leikata. Yksi näistä muotoiluista toteutetaan oikeaksi vaatteeksi :)

Tässä ensimmäisessä hain pallon muotoa alaosaan. Etumukseen villiinnyin tekemään tommoisia ruusumaisia härpäkkeitä :D Tämän toisen muotoilun yläosaan yritin saada vakutelmaa kärjellään seisovasta kolmiosta. Taakse tulikin sitten jostain syystä tuollainen pyrstö :DTässä muotona yrittää olla tiimalasi. Yläosaan taas innostuin tekemään jos vaikka minkälaista rypytystä ja alaosaan isoja poimuja.Jonkinlaista suorakulmion muotoa tällaisessa topissa.


Toinen versio laatikkomaisesta muodosta.
A-linjainen muoto. Omaa silmää miellyttää tämän muotoilun empire-linjainen vyötärö  :) Tämä viimeinen muotoilu onkin sitten se "lennokkain" ja myöskin se, jonka toteutan. Väriksi tulee keväinen vihreä ja vuori on valkoinen, että rypytykset ja laskostukset näkyvät selkeästi. 


Tällaista säätämistä me siis harrastetaan tässä meidän koulussa. Aika mukavaa hommaa, välillä vaan tuntuu, että luovuus loppuu kesken :D Joskus ensi kuun puolella saan sitten sen varsinaisen asun valmiiksi eli silloin kuvia siitä :)
2 kommenttia:

  1. Toi on varmaan kivaa touhua ja haastavaa myös! Tuosta A-linjaisesta tuli ihan Marilyn Monroe mieleen ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä on tosiaan mielenkiintoista ja sopivan haastavaa! Mukavinta tässä on juuri se, että oppii tekemään muotoilemalla eli ilman kaavoja. Näkee muuten heti, että toimiiko juttu vai ei ja vaate valmistuu suht nopeasti.

    Kohta on mekko valmis, enää vetoketju sekä ylä- ja alareuna vuorista ja päällisestä yhteen. Valkoinen vuori vaihtui mustaksi ja se kyllä onkin parempi vaihtoehto :)

    Kertokaa vain rakkaat lukijat lisää mielikuvia ja assosiaatioita näistä muotoiluista. Tarvitsen niitä portfoliooni! :D

    VastaaPoista

Jätähän jotain viestiä niin mie vastailen :) Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Epäasiallisia kommentteja en valitettavasti julkaise. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...